Bedrijfsinformatie DPA

Dormac Productie Automatisering (DPA) is een onderdeel van Dormac CNC Solutions. Als leverancier van draai- en freesbanken vindt Dormac het belangrijk om haar klanten in het volledige proces te kunnen ondersteunen en de klant te ontzorgen. Denk hierbij aan optimalisatie, automatisering en het 3D metaal printen. Met de kennis en mogelijkheden van Dormac kan het allemaal!

Dormac Productie Automatisering verzorgt het gehele traject voor een geslaagde manarme productie voor de metaal en kunststof verwerkende industrie. Met de jarenlange ervaring die Dormac heeft met verspanende machines weet Dormac als geen ander dat automatisering meer omvat dan alleen het beladen en ontladen van een draai- of freesmachine. Dormac biedt oplossingen voor een manarm productieproces met een hoge betrouwbaarheidsfactor. Daarvoor beschikt Dormac over eigen robotengineers die u daarbij volledig kunnen ondersteunen.

“Doen wat de klant van je vraagt en zorgen dat het werkt”.

Productie automatisering is voor veel bedrijven een belangrijke factor om concurrerend te blijven en om arbeidsomstandigheden te verbeteren. In de hedendaagse productie technologie is het inmiddels niet meer de vraag  “waarom” maar “wanneer” de productie automatisering in het bedrijf wordt ingevoerd.

 

Link Dormac CNC Solutions

Link Dormac Productie Automatisering

Link Dormac 3D Printers

Link Dormatec